Последователи

неделя, 14 август 2011 г.

Весел и забавен календар

Здравейте отново! Включвам се с още един проекта за лятната игра на Hobisimo-  Седмица 5 - Календар/че. Показвам ви друг календар, който направих по едно хрумване като разглеждах старите си картички- по точно Pop-up картичката ми, която може да видите в тази публикация. Всеки сегмент, ако мога така да ги нарека, съдържа по два месеца. Първият сегмент е с месеците Декември и Януари, като зимни месеци, вторият е с Февруари и Март и т.н. Украсата на всеки сегмент е свързана с най- характерното за съответните месеци. В крайна сметка се получи нещо шарено и дебело, което много ме забавлява, но пък е интересно и има какво да се гледа, като в някоя детска книжка. Е това е !Най- сетне успях да се справя с видео клипа , който направих. Не е много качествен , но дава добра представа за календара.


13 коментара:

 1. Еми, нямам думи! Нвероятен е - и като идея, и цветово! Поздравления!!!

  ОтговорИзтриване
 2. Още една чудесна твоя идея за календар!Успех!

  ОтговорИзтриване
 3. Страхотен календар! Много добра идея.

  ОтговорИзтриване
 4. Страхотен календар !!! Невероятен !

  ОтговорИзтриване
 5. Невероятен календар, много идеен и много изпипан!

  ОтговорИзтриване
 6. Това е най-добрия календар! Супер е! Шарен, весел, забавен! Струва ми се много труд е положено, но пък резултат е страхотен!

  ОтговорИзтриване
 7. Много креативен и прекрасно изпълнение! Поздравления!

  ОтговорИзтриване
 8. Страхотен календар! Много весел, красив, много приятен и не на последно място - много оригинален! Разгледах и другия, с поставката, поздравления и за него, много ми хареса!

  ОтговорИзтриване
 9. Много ви благодаря за добрите отзиви! Лек и успешен ден на всички!

  ОтговорИзтриване
 10. замечательный календарь и очень креативно!

  ОтговорИзтриване
 11. Поздравления, Мариана - наистина забележителен проект! Чудесен ....и видеото е супер! с интерес го изгледах.....изработката, както винаги - на най-високо ниво!

  ОтговорИзтриване
 12. Уникален е - толкова труд и толкова красота. Прекрасен, оригинален, практичен, красив подарък :)
  Поздравления!

  ОтговорИзтриване

Благодаря, че оставихте коментар!
Лек и успешен ден!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
.post{margin: 0 0 40px 0; width: 90%; background: url(https://lh5.googleusercontent.com/-M9ZgeOU19Uo/U_ifDW5Q3xI/AAAAAAAADa4/1PrBz0NyF3c/w300-h135-no/%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%82%2B%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%B2%D0%B5%D1%80%2B2.png); background-repeat: no-repeat; background-position: bottom center; margin:.5em 0 1.5em; padding-bottom:9.5em;