Последователи

сряда, 2 февруари 2011 г.

Спомени

Направих тази картичка с много внимание и любов, защото е предназанчена за един специален човек за мен- моята баба. Скоро тя навършва 90 години. По този случакй аз направих тази картичка , с която искам да й окажа своето внимание и обич. Темата на картичката не е случайна. Често моята баба ми е разказвала, как, когата е била млада са дошли сватовници да я искат за съпруга на техния син и й донесли за подарък красива бална рокля и чантичка, в която имало "червило и белило". Тогава за първи път видяла истински грим и страшно много й харесала идеята да  се омъжи, но родителте й не се съгласили и сватовниците си взели обратно подаръка. Моята баба изпитала голямо разочарование и се оженила за първия , който я поискал след това- моят дядо- но никога не забравила красивата рокля и червилото.
Надявам се с тази картичка да й припоня младините и да й покажа колко много я обичаме .

6 коментара:

 1. Този коментар бе премахнат от автора.

  ОтговорИзтриване
 2. Много трогателна история и стилна картичка.Няма как баба ти да не я оцени. А моделът на роклята е страхотен. Бих искала да ми ушиеш такава /е с общи усилия /:)))))

  ОтговорИзтриване
 3. Много мил жест! Сигурна съм, че баба ти ще се трогне. Много красива картичка!

  ОтговорИзтриване
 4. Много стилна картичка и чудесна история!

  ОтговорИзтриване
 5. Много елегантна картичка, а това, че така дълбоко е свързана с лична история я прави още по-ценна! Убедена съм, че баба ти ще бъде много трогната.:) Да ти е жива и здрава още много години!

  ОтговорИзтриване
 6. Благодаря на всички за милите думи.

  ОтговорИзтриване

Благодаря, че оставихте коментар!
Лек и успешен ден!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
.post{margin: 0 0 40px 0; width: 90%; background: url(https://lh5.googleusercontent.com/-M9ZgeOU19Uo/U_ifDW5Q3xI/AAAAAAAADa4/1PrBz0NyF3c/w300-h135-no/%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%82%2B%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%B2%D0%B5%D1%80%2B2.png); background-repeat: no-repeat; background-position: bottom center; margin:.5em 0 1.5em; padding-bottom:9.5em;