Последователи

вторник, 26 юли 2011 г.

Поставка за хартия

Здравейте отново! Явно днес е ден за  много публикации.
Ровейки се из любимите си блогове открих един урок за поставката за хартия и веднага ми се прииска и аз да си направя такава. Ето че се получи. Много си я харесвам. Разбира се виждам и някои недостатъци, като например бордюрчето, което изрязах, не е много симетрично, на места ръбчетата белеят въпреки, че ги минах с дистрес мастило, не съм изрязала дъното правилно и поставката не можа да легне правилно и с равен отстъп, но както и да е ! Надявам се следващия път да стане по добре.

Използвах същата хартия като в кутията за моливи от предходната публикация и по този начин се получи много красив комплект.

Урока, който ме вдъхнови може да видите тук.

4 коментара:

 1. Невероятна кутия! :)Станала е страхотна! Дори не мога да повярвам, че я правиш за първи път! :)

  ОтговорИзтриване
 2. Страхотна е! Изглежда и много стабилна. Поздрави!

  ОтговорИзтриване
 3. Ех, какъв невероятен комплект е станал! Кра-со-та и разкош! Със здраве да си ги ползваш! А относно несъвършенствата - еми, има ги, когато човек прави нещо подобно за първи път. Така се получи и при моята първа експлодираща кутийка. Важното е да ги отстраняваме при следващи проекти. А математикът в теб няма как да не види някои от тях. Лично аз смятам обаче, че бордюрчето никак не е лошо така, напротив, по раздвижено и разчупено става, на мен ми харесва така. Поздравления!

  ОтговорИзтриване
 4. Прекрасен комплект! Перфектно изпълнение! Поздрави!

  ОтговорИзтриване

Благодаря, че оставихте коментар!
Лек и успешен ден!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
.post{margin: 0 0 40px 0; width: 90%; background: url(https://lh5.googleusercontent.com/-M9ZgeOU19Uo/U_ifDW5Q3xI/AAAAAAAADa4/1PrBz0NyF3c/w300-h135-no/%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%82%2B%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%B2%D0%B5%D1%80%2B2.png); background-repeat: no-repeat; background-position: bottom center; margin:.5em 0 1.5em; padding-bottom:9.5em;