Последователи

четвъртък, 11 август 2011 г.

Календар +поставка

От една година съм си харесала този календар с поставка от този урок, но все не намирах време и причина да го направя. Но ето сега дойде моментът с лятната игра на Hobisimo-  Седмица 5 - Календар/че.
Календарът с месеците и дните изработих с MS Word  и ги закрепих с брадс за поставката. Пеперудата, която е кацнала  е подвижна и може да се маха при необходимост- закрепена е с един обикновен кламер.
Крачетата са железни топченца, които така и не намирах за какво да използвам, но сега си дойдоха на мястото.
Поставката с календарът  не е залепена, а е подвижна и може да се върти в различни посоки за удобство - закрепих я само с един обикновен брадс.




Лек и успешен ден!

6 коментара:

  1. Много, много идейно и практично моделче - благодаря, че го сподели!
    А твоят проект е едно малко бижу, много по-красив е от този в урока :)
    Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  2. Много оригинална идея, а изпълнението е просто перфектно!Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  3. Не се и съмнявах, че ще направиш нещо оригинално и красиво! Великолепен е! Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  4. Много оригинално и красиво календарче! Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  5. Мариана, поздравления, чудесно хрумване, а пък за изработката нямам думи!Календара е интересн, ефектен и прецизно изработен - майстор си голям!
    Не бях те навестявала след изработката на кутията за моливи и сега каот влязох в блога ти ...ахнах....Толкова много и то ...прекрасни неща!
    И самите допълнения към моливника, прекрасни са! А въпроса , койт оми задавш за моите боядисани кутийки ....боята е обикновенна, за железни повърхности от строителните магазини, дори не много скъпа, от евтините - каквато ми попадна...Но иначе самото нанасяне не е с четка....синът ми ги боядиса с пистолет, затова са така гладки, лесно е ...сигурна съм, че ако ми подволеше да ползвам пистолета му - и аз щях да се справя...А после декорациите са лесни..... И съм сигурна, че с твоите възпитаници щ есътворите чудеса! С интерес очаквам всяко следващ отвое творение!

    ОтговорИзтриване
  6. Просто останах без думи..Прелестен е календара. Истинско бижу! В любимите ми цветове, и прекрасно, прецизно ..изпипан. Поздравления!

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че оставихте коментар!
Лек и успешен ден!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


.post{margin: 0 0 40px 0; width: 90%; background: url(https://lh5.googleusercontent.com/-M9ZgeOU19Uo/U_ifDW5Q3xI/AAAAAAAADa4/1PrBz0NyF3c/w300-h135-no/%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%82%2B%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%B2%D0%B5%D1%80%2B2.png); background-repeat: no-repeat; background-position: bottom center; margin:.5em 0 1.5em; padding-bottom:9.5em;