Последователи

събота, 27 август 2011 г.

Изгрев

Здравейте отново!
     Направих тази картичка вдъхновена от интересното предизвикателство на  Картичкофурии, поставено от Двете елши- Небесни неща. Ще я включа и в Седмица 7- Релеф- на Хобисимо
     Интересното тук беше, че веднага разбрах какво искам да направя- бял гълъб. Затова седнах на компютъра и нарисувах  модела на картичката си във Photoshop. Такава последователност на работа не ми е присъща , но сега по незнайни причини , исках да видя предварително какво точно ще се получи и какъв ще е ефекта от моята идея. Това,  което нарисувах, страшно ме зареди и веднага седнах да реализирам създадения модел на живо. Истината е, че направих картичката с голяма скорост и за изключително кратко време.
    Първо изработих гълъбчето, а след това фона. Боровата гора е от два слоя: първия е с черно мастило, а втория е с ембос с черна ембосинг пудра с блестящи елементи. Слънцето изгрява зад гората, която е все още тъмна и осветява небето като го оцветява с ярки цветове. Към слънцето лети бял гълъб, носещ послание за ново начало.
    Е това е. Най отдолу на публикацията ви показвам и модела на картичката, която нарисувах.


14 коментара:

  1. Чудесна е!Много красива и нежна !

    ОтговорИзтриване
  2. Много добро изпълнение! Особено гълъбчето :))).
    А облаците с дистрес мастило ли са?

    ОтговорИзтриване
  3. Да, облаците са нарисувани с дистрес мастило и два ръчно изработени шаблона на малки облачета.

    ОтговорИзтриване
  4. Първо- рисуваш невероятно! Картичката е станала много ефектна и стилна. Много,ама много ми харесва. Днес и аз пробвах да направа небе (за същото предизвикателство на Елшите) с тази техника с маските и дистреса, но има още да се работи по нея:) Успех и поздравления за бързото и прекрасно изпълнение!

    ОтговорИзтриване
  5. Много ефектна е цялата картичка с всичките и подробности :)
    Поздравления и успех!

    ОтговорИзтриване
  6. Наистина ефектна, въздействаща!

    ОтговорИзтриване
  7. Уау, мисля, че доста добре си се справила. Ефектът на небето е много впечатляващ, а гълъбът е невероятен!

    ОтговорИзтриване
  8. Ихааааа, много красиво е станало! Браво на теб! Невероятно небе, а гълъбът е много стилен и изящен. Харесва ми и че е обемен. Много си си поиграла, но определено си е заслужавало! Това е една от най-любимите ми твои картички!

    ОтговорИзтриване
  9. Благодаря на всички за милите думи! Трогната съм! Успех ви желая!

    ОтговорИзтриване
  10. Истиснки ме впечатли, Марианка! Просто съм във възторг както от "примерната фотошоп картичка", така и от истинската ръчно направена! Невероятна е!

    Радвам се, че предизвикателството ни при Картичкофуриите те е вдъхновило така!

    ОтговорИзтриване
  11. Отново ми взе дъха и ме накара да я гледам, гледам, гледам, въпреки малкото време, с което разполагам. Невероятно завладяваща, възхитителна, пленителна, прецизно изработена картичка! Благодаря ти за невероятното удоволствие, което ми достави публикацията ти!

    ОтговорИзтриване
  12. Прекрасна ,вълшебна приказка!!!Поздравления за чудесната идея!!!

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че оставихте коментар!
Лек и успешен ден!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


.post{margin: 0 0 40px 0; width: 90%; background: url(https://lh5.googleusercontent.com/-M9ZgeOU19Uo/U_ifDW5Q3xI/AAAAAAAADa4/1PrBz0NyF3c/w300-h135-no/%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%82%2B%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%B2%D0%B5%D1%80%2B2.png); background-repeat: no-repeat; background-position: bottom center; margin:.5em 0 1.5em; padding-bottom:9.5em;