Последователи

вторник, 13 септември 2011 г.

Покана за официално тържество

Здравейте отново!
Показвам ви поканите за официалните гости на откриването на учебната година, които ми поръча директора на училището , в което работя.
Беше ми доста трудно да реше какво точно трябва да представлява една покана за официални лица- двама от, които са мъже. Трябваше да изглежда семпло, да не е претрупана с украси, да бъде максимално изчистена. Тъй като на мен  този стил не ми е много присъщ, не можах да взема бързото и точно решение, какво точно да сложа на тези покани, но по една случайност, ровейки се в папките на компютъра си, намерих една интересна идея  за есенни листа. Веднага ми хрумна какво точно да направя , седнах и реализирах проекта си  и в крайна сметка останах доволна от резултата, както и колегите ми.
Интересното на тези есенни листа, е че оцветяването им става чрез избелване. Да, точно така! Наистина е много интересно и се получава доста реалистично оцветяване на есенните листа.
Първо хартията върху, която се отпечатват листата, трябва да е тъмна- кафява или бордо. Отпечатах листата и ги ембоснах с черна ембосинг пудра с блестящи елементи. След това  ги оцветих с четка натопена в белина-тогава хартията се оцветява до жълто, а ако потопите първо четката във вода, а после в белина вече разтвора не е толкова наситен и тогава оцветяването е червено- кафяво.
Ще участвам и в предизвикателството на Картичкофуруи 83 "Есен в гората"- заради есенните листа, въпреки, че в моите покани няма нищо горско, но има есенни мотиви.
Лек ден!

6 коментара:

 1. Ехее, страхотна идея! Много ми харесва! Резултата е зашеметяващ! Поздравления!

  ОтговорИзтриване
 2. Много елегантни покани! Перфектно изпипани както винаги. Листенцата са оцветени много добре!Пожелавам успех и добър старт на новата учебна година!

  ОтговорИзтриване
 3. Много оригинална идея за оцветяване на листата..Чудесни покани са се получили- стилни и красиви. Успех!

  ОтговорИзтриване
 4. Отново научих нещо ново от теб! Благодаря ти, за това че сподели! Поканите са много стилни и тържествени, като за случая! И да ти пожелая - много усмивки, цветя и настроение в първия учебен ден и успешен старт на новата учебна година!

  ОтговорИзтриване
 5. Марианче, справила си се страхотно с поканите, а това с оцветяването на листенцата ме разби - никога не би ми хрумнало подобно нещо! Благодаря, че го сподели с нас! Успешна нова учебна година!

  ОтговорИзтриване
 6. Великолепни покани - оцветяването на листата е супер нестандартно и идейно!

  ОтговорИзтриване

Благодаря, че оставихте коментар!
Лек и успешен ден!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
.post{margin: 0 0 40px 0; width: 90%; background: url(https://lh5.googleusercontent.com/-M9ZgeOU19Uo/U_ifDW5Q3xI/AAAAAAAADa4/1PrBz0NyF3c/w300-h135-no/%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%82%2B%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%B2%D0%B5%D1%80%2B2.png); background-repeat: no-repeat; background-position: bottom center; margin:.5em 0 1.5em; padding-bottom:9.5em;