Последователи

събота, 1 октомври 2011 г.

Честит празник на всички картичкоправещи

Честит празник мили дами! Желая на всички творчески успехи в прекрасния свят на картичките.
Това е моята картичка, която получих от Мария -slan4eva . Както виждате освен нежната картичка, тя ми изпрати материали за децата от клуб "Приложно изкуство", който ръководя в училище! ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ! Този мил жест ще зарадва неимоверно много децата от клуба. Просто съм толкова развълнувана и благодарна, че някак си думите ми се губят, за да изкажа всички чувства , които ме връхлитат в момента. Такъв прекрасен жест не съм очаквала и за това сега се чувствам на "седмото небе " както се казва, изпълнена със желание за творчество, защото само благородните постъпки тласкат човека към развитие.
Мила Мария подаръка ти за децата идва тъкмо на време, защото през тази учебна година в нашето училище отрязаха бюджета за развитие на извънкласните форми, но въпреки това аз реших, да работя с децата без да ми заплащат и в момента търсим всякакви начини да намерим малко средства за закупуване на материали, защото не искам да се загуби инициативата децата в училище да се занимават с изкуство, а изкуството носи красота и всеки човек има нужда от красота, особено децата.

Отново ти благодаря от мен и от името на децата!

Желая ти много творчески успехи!

3 коментара:

 1. Честит празник! Нека вдъхновението винаги те следва по петите! Разкошна изненада си получила :) Представям си дечицата колко ще се зарадват... Поздрави!

  ОтговорИзтриване
 2. Щастлива съм , че всичко е при теб и ще има изненада за малките творци в понеделник.
  Защо не използваш това място и, не напишеш от какви материали имате нужда. Сигурна съм , че много от нас ще заделят по нещичко , за да продължите да се развивате и да творите.

  ОтговорИзтриване
 3. И тук да кажа колко прекрасна и нежна картичка си получила! Поздравявам и Мария за страхотния жест, който е направила! И е много жалко, че за такива дейности пари няма или се спират, смело мога да кажа, че е престъпление спрямо децата!

  ОтговорИзтриване

Благодаря, че оставихте коментар!
Лек и успешен ден!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
.post{margin: 0 0 40px 0; width: 90%; background: url(https://lh5.googleusercontent.com/-M9ZgeOU19Uo/U_ifDW5Q3xI/AAAAAAAADa4/1PrBz0NyF3c/w300-h135-no/%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%82%2B%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%B2%D0%B5%D1%80%2B2.png); background-repeat: no-repeat; background-position: bottom center; margin:.5em 0 1.5em; padding-bottom:9.5em;