Последователи

петък, 15 юли 2011 г.

Как да сменим дизайна на фона на блога си

Здравейте на всички! Направих един урок за смяна на шаблона на блога в Blogger.  Дизайните са от сайта http://www.scrappinblogs.blogspot.com/ . Урока е в Pdf формат и може да го изтеглите от тук.

5 коментара:

  1. Много ми е интересна тази твоя публикация, но когато искам да видя урока - антивирусната ми го блокира, защото според нея в урока има вируси!

    ОтговорИзтриване
  2. kenli, изпрати ми имейла си на hany_@abv.bg , за да ти пратя урока.

    ОтговорИзтриване
  3. Привет, Мариана! Радвам се, че попаднах на този блог, пълен с интересни и красиви неща! Всичко е прекрасно! С интерес и любопитство ще идвам на гости при теб, поздравления за идеите и креативните вълшебства!
    Много усмивки и хубави моменти от мен !

    ОтговорИзтриване
  4. Здравейте, Мариана! Изключително съм ви благодарна за урока за смяна на дизайна на фона! Толкова отдавна исках да си го сменя!Все не ми се получаваше. Вие за мен сте добрата фея и олицетворение на твърдението, че когато много желаеш нещо, то се случва. Благодаря ви още веднъж! А иначе, поздравления за произведенията ви и за работата на целия клуб за приложно изкуство!

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че оставихте коментар!
Лек и успешен ден!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


.post{margin: 0 0 40px 0; width: 90%; background: url(https://lh5.googleusercontent.com/-M9ZgeOU19Uo/U_ifDW5Q3xI/AAAAAAAADa4/1PrBz0NyF3c/w300-h135-no/%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%82%2B%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%B2%D0%B5%D1%80%2B2.png); background-repeat: no-repeat; background-position: bottom center; margin:.5em 0 1.5em; padding-bottom:9.5em;