Последователи

четвъртък, 8 септември 2011 г.

Бяла картичка

Здравейте отново!
Включвам се Картичкофурийското предизвикателството на Юлия /July art/  "Чисто бяла картичка"
Тази картичка направих от бял перлен картон, от него изрязах и останалите елементи: пеперудата, дантелите и панделката. Картичката е подходяща за сватба, особено с придружаващата я поставка, ако мога така да нарека корсета, който изработих от същия перлен картон и декорирах по подобие на картичката. За украсата използвах перли и глитер лепило "Скреж".
Ще публикувам картичката и Лятната игра на Хобисимо- Седмица7- Релеф

9 коментара:

  1. Чудесна бяла картичка! Много нежна и елегантна!

    ОтговорИзтриване
  2. Всеки път затаявам дъх когато гледам ваши неща!Аплодисменти от сърце!Успех!

    ОтговорИзтриване
  3. Еха - великолепно - накара ме да затая дъх, за да не избяга пеперудата! Браво! Благодаря, че се включи в предизвикателството! Извинявай, но ме остави без думи и не знам какво да напиша, за да изразя усещането, което ме завладя!

    ОтговорИзтриване
  4. Бяла феерия! Толкова е възхитителна, чак величествена - с тези дантели, този релеф....!А пеперудата е невероятен акцент! Поздрави от мен!

    ОтговорИзтриване
  5. Отново и отново гледам шедьовъра, който си създала и търся ли, търся подходящите думички. Това, което ще напиша няма да може да изрази възхищението ми, да предаде притаения ми дъх, да предаде как веднага си представих една приказна сватба, как ми се иска отново да бъда булка и да ти кажа "Марианче, моля те от сърце да ми направиш такива покани! Колкото и да струват!"! Уви, няма да съм булката, но пък се радвам, че видях този уникат! Прекрасна, нежна, със страхотен замисъл!

    ОтговорИзтриване
  6. Разконцентрира ме тази красота и пак за малко да забравя - благодаря за трогващия коментар и сравнението! Нека красивите неща съпровождат и теб!

    ОтговорИзтриване
  7. Какво да кажа след тези коментари - много красива и оригинална.. наистина, веднага си я пожелава човек :)
    Успех ти желая!

    ОтговорИзтриване
  8. Момичетата са казали почти всичко..Присъединявам своето възхищения към тяхното..Особено ме впечатли идеята за корсета..- оригинална и много добре изпълнена.
    Поздравления за поредния уникат, с който ни зарадва.
    Всеки път, когато надникна в твоя блог се изпълвам с възхищение от креативността ти.. Успех!

    ОтговорИзтриване
  9. Много сте мили момичета, БЛАГОДАРЯ ВИ!

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че оставихте коментар!
Лек и успешен ден!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


.post{margin: 0 0 40px 0; width: 90%; background: url(https://lh5.googleusercontent.com/-M9ZgeOU19Uo/U_ifDW5Q3xI/AAAAAAAADa4/1PrBz0NyF3c/w300-h135-no/%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%82%2B%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%B2%D0%B5%D1%80%2B2.png); background-repeat: no-repeat; background-position: bottom center; margin:.5em 0 1.5em; padding-bottom:9.5em;