Последователи

събота, 15 октомври 2011 г.

Монохроматична картичка

Здравейте отново!
Направих тази картичка за Картичкофурийско предизвикателство 87- Картичка с 3Д елемент/и
поставено от Мая от Работилница Фантазия.
Малко стана натруфена , но си я харесвам. Тази картичка е специално направена за моята племенница, която има рожден ден, надявам се да харесва подобен стил картички.



Това е всичко от мен за тази вечер. Желая ви късмет!

8 коментара:

  1. Пищността на картичката не означава, че не е красива и уникална по своему! Харесва ми цветово и начина на подреждане на елементите - естетично и точно на мястото си!Ееееех,кога и аз ще мога да си позволя тази машинка?!?!

    ОтговорИзтриване
  2. Не бих я нарекла натруфена, а богата на добре съчетани елементи и както е казала kenli - точно на мястото е всеки елемент! Чудесна е!

    ОтговорИзтриване
  3. Това, че има много елементи, не означава , че е натруфена.Картичката изглежда чудесно, всичко е много добре съчетано и премерено.Харесва ми много! Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  4. Картичката е страхотна !Много добра композиция на цветове и детайли. Обожавам шаблоните на Petra van Dam ,защото с тях успяваме да внесем различна нотка в нашите проекти.Уникална и различна -Браво !

    ОтговорИзтриване
  5. Картичката е пищна, но всички елементи са много добре подбрани и съчетани! Резултатът е впечатляваща, интересна и много красива картичка!

    ОтговорИзтриване
  6. Точно защото е монохроматична, пък и балансирано подредена, многото елементи са си съвсем на място и на мен също много ми харесва, включително заради цветовете :)

    ОтговорИзтриване
  7. Супер ефектна картичка :) И цветове и детайли всичко й е перфектно:)

    ОтговорИзтриване
  8. Много е красива . Много ми харесва !!!

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че оставихте коментар!
Лек и успешен ден!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


.post{margin: 0 0 40px 0; width: 90%; background: url(https://lh5.googleusercontent.com/-M9ZgeOU19Uo/U_ifDW5Q3xI/AAAAAAAADa4/1PrBz0NyF3c/w300-h135-no/%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%82%2B%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%B2%D0%B5%D1%80%2B2.png); background-repeat: no-repeat; background-position: bottom center; margin:.5em 0 1.5em; padding-bottom:9.5em;