Последователи

вторник, 29 ноември 2011 г.

За подарък

Здравейте отново!
Отдавна не съм публикувала нищо, както и не съм правила картички и всичко това поради здравословни причини. Вече съм по - добре и затова веднага се впуснах на работа и направих тази коледна картичка за моята племенница, която ще пътува до Италия по международен проект реализиран от училището, в което учи. Всички ученици, които участват в проекта и по точно тези, които ще посетят италианско училище , ще отседнат в приемни семейства в Италия и по традиция се подарява подарък на семейството, което е приело ученика. Във връзка, с това моята племенница ме помоли да и направя  поздравителна картичка, която да сложи към подаръка за семейството , в което ще отседне. Показвам Ви картичката, която направих за италианското момиче, при което ще бъде моята племенница.
Включвам я в Забавлятелстово първо" Женско царство"

2 коментара:

  1. Мариана, поздравления за всичко сътворено от теб и всичко, което съм изпуснала напоследък по ред причини ! Радвам се, че те навестих!
    Страхотни творения, както винаги естествено, златни ръце имаш!

    ОтговорИзтриване
  2. Марианче, много хубаво допълнение към подаръка си й направила!

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че оставихте коментар!
Лек и успешен ден!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


.post{margin: 0 0 40px 0; width: 90%; background: url(https://lh5.googleusercontent.com/-M9ZgeOU19Uo/U_ifDW5Q3xI/AAAAAAAADa4/1PrBz0NyF3c/w300-h135-no/%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%82%2B%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%B2%D0%B5%D1%80%2B2.png); background-repeat: no-repeat; background-position: bottom center; margin:.5em 0 1.5em; padding-bottom:9.5em;