Последователи

понеделник, 2 януари 2012 г.

За рожден ден

Здравейте от мен!
Показвам ви две кутийки за рожден ден , които направих през последните дни на старата година.
Направени са за две млади дами, които празнуват рождените си дни по Коледа. Кутийките са еднакви по размер, но в първата е предвидено да се сложи подарък , а във втората- пари, затова съм предвидила в чекмедженцето да има панделка, с която да се завържат парите.
Капака на кутийките се отваря като картичка, а там вътре е поставен таг , на който да се напише пожеланието. На едната от кутийките съм поставила рамка, в която момичето да постави снимката си за спомен от този рожден ден, а на другата кутийка има украса - бяло гълъбче, което символизира приятелството между рожденичката и човека, подаряващ подаръка. На горната част на капака има друго гълъбче- розово, което символизира самата рожденичка.
Ще включа кутийката в предизвикателство 3 на Забавлятелство Мър- Мяу - "Рожден ден празнувам аз"
Успех от мен!


Това е втората кутийка.

3 коментара:

  1. Много са красиви, нежни и идейни кутийките! Истинско удоволствие!

    ОтговорИзтриване
  2. Прекрасни кутийки, толкова нежни! Личи че са правени с любов и ще бъдат подарени със същото чувство! :) А символиката на гълъбите страшно много ми хареса! :)

    ОтговорИзтриване
  3. Ох, за малко да забравя - да те подсетя да драснеш едно мейлче на Забавлятелската поща, за да ти подшушнем темичката за другия месец:) Много сме радостни, че ще си една от нашите вдъхновителки:) Юпии:)

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че оставихте коментар!
Лек и успешен ден!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
.post{margin: 0 0 40px 0; width: 90%; background: url(https://lh5.googleusercontent.com/-M9ZgeOU19Uo/U_ifDW5Q3xI/AAAAAAAADa4/1PrBz0NyF3c/w300-h135-no/%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%82%2B%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%B2%D0%B5%D1%80%2B2.png); background-repeat: no-repeat; background-position: bottom center; margin:.5em 0 1.5em; padding-bottom:9.5em;