Последователи

сряда, 1 февруари 2012 г.

"Любов ли бе да я опишеш"

Здравейте! Цяла месец не съм публикувала нищо в блога, тъй като нямах никакво свободно време. За съжаление не можах  да правя и картички или каквото и да било друго свързано с любимото ми хоби. Успях само да изготвя моите два проекта, с които да ви вдъхновя за Третото предизвикателство на Забавлятелството на Гери и Злати.
Първият проект е кутийка за бонбони или по- скоро кошничка-кутийка във формата на сърце.От едната страна капачето се завързва със панделка, отгоре е украсено с красива пеперуда, от другата страна на капачето има малко тагче, отново във формата на сърце. От вътрешната страна има друга украса със подходящ текст. Цялото капаче може да се махне от кутийката и тогава се превръща на картичка. Всъщност доста сложен замисъл, но стана интересен със различните си предназначения и скрити изненади.

Вторият проект е  картичка   издържана изцяло в синята гама и честно да си кажа много ми допадна този цвят и ефекта , който се получи. Всъщност вие си кажете мнението.


Това е всичко от мен, надявам се да ви е харесало нещо! Успех на всички в предизвикателството.

5 коментара:

 1. Много е кокетна и кpасива тази кошничко-каpтичка-съpце :) Би била стpахотна изненада. За синята каpтичка - не съм от фенките точно на синьото, но когато нещо е кpасиво, то няма значение цвета - изглежда чудесно :)

  ОтговорИзтриване
 2. Много ми хареса синята гама на картичката, като цяло е много нежна и красива!Но тази кошничка с оригиналното капаче просто ми взе акъла! Невероятна е! И като идея, и като декорация е просто страхотна!

  ОтговорИзтриване
 3. И двата проекта са много красиви. Твоята кошничка сърце е много нежна и много стилна, а синята ти картичка е наистина прекрасна като композиция и като изпълнение! Чудесно изглеждат и със сигурност ще зарадват притежателите си!

  ОтговорИзтриване
 4. Кошничката е абсолютно разкошна!
  А за картичката и на мен много ми харесва ефектът, който създава синият цвят!

  Мерси, че се включи в предизвикателството на Двете елши!

  ОтговорИзтриване

Благодаря, че оставихте коментар!
Лек и успешен ден!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
.post{margin: 0 0 40px 0; width: 90%; background: url(https://lh5.googleusercontent.com/-M9ZgeOU19Uo/U_ifDW5Q3xI/AAAAAAAADa4/1PrBz0NyF3c/w300-h135-no/%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%82%2B%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%B2%D0%B5%D1%80%2B2.png); background-repeat: no-repeat; background-position: bottom center; margin:.5em 0 1.5em; padding-bottom:9.5em;