Последователи

понеделник, 26 март 2012 г.

Песената на розите

Здравейте!
"Песента на розите" - как ми хрумна точно това заглавие на публикацията - не знам, но много ми допадна   и веднага си го написах.
Картичката, която направих специално за Кали (KalySto)  и нейното предизвикателство при Картикчофурии-  "Подарете ми букет"-  представлява прекрасен букет от  11 розови рози върху градинска решетка, а фонът е с ноти- може би затова кръстих публикацията, а и самата картичка по този начин. Розите са изработени от мен от два цвята розов картон. Бутона на розата е направен от тъмно розов картон, а външните венчелистчета от светло розов.
Картичката ще бъде подарък за моя близка роднина, която на 31 март има рожден ден.

 От вътрешната страна изглежда така:
 Лек и успешен ден на всички!

8 коментара:

 1. Много е нежна,а розите са страхотни!

  ОтговорИзтриване
 2. Фантастична картичка :) Напълно заслужава първото място!!!

  ОтговорИзтриване
 3. Прекрасна е! Поздравления :-)

  ОтговорИзтриване
 4. От вчера все се опитвам да си открадна време за да коментирам твоята картичка ;) Много ми хареса и дизайна и изпълнението! Букетчето е страхотно (точно каквито ги обичам),а розите са като истински!Но най-много ми хареса цялостната атмосфера,кято лъха от картичката- на пролет,на романтика... !Благодаря много, че се включи в моето предизвикателство!

  ОтговорИзтриване
 5. Много красива и въздействаща картичка! Наистина е в състояние да накара човек да се размечтае...А розите са великолепни!

  ОтговорИзтриване
 6. Благодаря за топлите думи! Трогната съм!

  ОтговорИзтриване
 7. Чудесна е! Идеята и изпълнението , да последния детаил са изпипани, чудесна изработна-чисто и прецизно!Моите поздравления!

  ОтговорИзтриване

Благодаря, че оставихте коментар!
Лек и успешен ден!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
.post{margin: 0 0 40px 0; width: 90%; background: url(https://lh5.googleusercontent.com/-M9ZgeOU19Uo/U_ifDW5Q3xI/AAAAAAAADa4/1PrBz0NyF3c/w300-h135-no/%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%82%2B%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%B2%D0%B5%D1%80%2B2.png); background-repeat: no-repeat; background-position: bottom center; margin:.5em 0 1.5em; padding-bottom:9.5em;