Последователи

събота, 31 март 2012 г.

Сръчни детски ръчички

Здравейте на всички!
Показвам ви сътвореното от децата от клуб "Приложно изкуство", с които страшно много се гордея. Това са моите сръчни и креативни възпитаници, носещи ми толкова радост и удовлетворение.
Снимките, които виждате показват етапите от създаването на различни проекти създадени изцяло от децата. С тези проекти ще участваме в конкурса "Еко- фантазии" организиран от Младежки дом гр. Търговище в чест на Деня на Земята. Повече за този конкурс може да прочетете тук.

Ваза от картон

Пано

Кошница за яйца

Ваза плетена от вестници

Дамаджана плетена от вестници

Купа от вестници в техника куилинг

Кутия от картон 

3 коментара:

  1. Наистина много сръчни ръчички край теб! Щастливка си и спокойно можеш да се гордееш с тях! Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  2. Вазата от картон много ме впечатли с тази страхотна дантела и мекия жълт цвят, който така обичам :) Чудни сръчни ръчички! Чудесни, магични неща създават! Вазата е идеална за суху цветя. И кората от яйца е много идейна, особено имайки предвид наближаването на Великден. Много бих искала да се пробвам в моята сръчност и да видя дали ще мога да създам така красота :)

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че оставихте коментар!
Лек и успешен ден!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


.post{margin: 0 0 40px 0; width: 90%; background: url(https://lh5.googleusercontent.com/-M9ZgeOU19Uo/U_ifDW5Q3xI/AAAAAAAADa4/1PrBz0NyF3c/w300-h135-no/%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%82%2B%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%B2%D0%B5%D1%80%2B2.png); background-repeat: no-repeat; background-position: bottom center; margin:.5em 0 1.5em; padding-bottom:9.5em;