Последователи

четвъртък, 12 април 2012 г.

Ретро пролет

Ще участвам с тази картичка в предизвикателството на Картикчофурии, поставено от Дани - "Винтидж пролет"
Фонът го нарисувах на компютъра. Показвам няколкото фона в този стил, които създадох . Ако на на някого му харесат може да си ги изтегли и да ги ползва.
Ключето е самоделно- направих го  от медна тел, а истината е, че на мен много ми допадна и смятам да направя и други ключета, като ги украся  с камъчета или друг цвят тел.
Весели празници!

3 коментара:

 1. Истинска винтидж пролет! Много красива картичка! И не на последно място това ключе! Не само оригинално, но придава невероятен ефект на цялата визия. С огромен интерес ще чакам да видя и другите му интерпретации, защото звучат много, много интересно.

  ОтговорИзтриване
 2. Великолепно винтидж изпълнение! По - принцип не съм много по този стил картички, но при теб всичко изглежда много автентично и приятно за окото. Весели празници от мен!

  ОтговорИзтриване
 3. Много красива винтидж картичка!Истински винтидж!Като едно малко бижу!Ключето е страхотен акцент,а хартиите просто са прелестни!
  Обожавам състарените хартии които приличат на писма и цветя от дантела;-)Браво!
  Нека пожелая и на теб весели празници и да ти благодаря ,че се включи в моето първо предизвикателство при Картичкофурии!

  ОтговорИзтриване

Благодаря, че оставихте коментар!
Лек и успешен ден!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
.post{margin: 0 0 40px 0; width: 90%; background: url(https://lh5.googleusercontent.com/-M9ZgeOU19Uo/U_ifDW5Q3xI/AAAAAAAADa4/1PrBz0NyF3c/w300-h135-no/%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%82%2B%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%B2%D0%B5%D1%80%2B2.png); background-repeat: no-repeat; background-position: bottom center; margin:.5em 0 1.5em; padding-bottom:9.5em;