Последователи

петък, 16 септември 2011 г.

За рожден ден

Здравейте отново!
Тази картичка е за предизвикателството на Двете елши- Оранжево и/или жълто.

Ако забелязвате рамката е сглобена от два елемента: кръг и етикет с орнаменти. Всъщност етикетите са три и са залепени от долната страна на кръгчето, като по този начин се получава една много красива и триизмерна рамка ( етикетите повдигат кръгчето). На долната снимка ви показвам как точно се залепват етикетите. Предполагам, че може да стане и с други етикети или завъртулки отрязани с пънч.

Синьото цвете и листата си ги нарисувах на компютъра, после ги принтирах, изрязах и ги гофрирах ( извих) с инструмент за ембос върху подложката за компютърна мишка, накрая  ги лакирах с безцветен лак за нокти със сребърен брокат, в резултат на  което цветето стана твърдо и не си личи. че е направено от хартия. На долните снимки са цветето и листата, който желае може да пробва, за да види ефекта от подобни цветя. Лично на мен много  ми харесват.


Лек и успешен ден на всички!

8 коментара:

  1. Цветчетата и листенцата са чудесни. Благодаря ти,че ги сподели.
    Картичката се е получила нежна и симпатична. Успех!

    ОтговорИзтриване
  2. Много цветна и "весела" картичка, в момента в който я видях, цветето ме плени! Нямах търпение да дочета докрай публикацията ти за да разбера как си го направила. Благодаря, че сподели с нас картинките и техниката!

    ОтговорИзтриване
  3. Еййй , невероятни цветя са се получили.Ще прробвам техниката ти с лака за нокти. Страхотна картичка!Пожелавам успех!

    ОтговорИзтриване
  4. Много свежа и весела картичка! Поздравления за хитрата идея с тагчетата! Прекрасно се е получило като завършен елемент и изглежда много ефектно!


    Мерси, за участитео в предизвикателството на Двете елши!

    ОтговорИзтриване
  5. Браво, Марианче! Страхотна рамка се е получила при тебе! Много, много ми хареса! А цветята са просто страхотни, свалих ги и ще опитам и техниката ти. Благодаря, че ги сподели и ни даде възможност за още един вид цветя, които да ползваме.

    ОтговорИзтриване
  6. Изобретателна, както винаги!!!Прекрасна е картичката ти, Марианка!А за споделеното - направо те целувам хиляди пъти!!!Толкова са красиви - и в моята любима цветова комбинация....Благодаря ти!

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че оставихте коментар!
Лек и успешен ден!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


.post{margin: 0 0 40px 0; width: 90%; background: url(https://lh5.googleusercontent.com/-M9ZgeOU19Uo/U_ifDW5Q3xI/AAAAAAAADa4/1PrBz0NyF3c/w300-h135-no/%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%82%2B%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%B2%D0%B5%D1%80%2B2.png); background-repeat: no-repeat; background-position: bottom center; margin:.5em 0 1.5em; padding-bottom:9.5em;