Последователи

четвъртък, 22 март 2012 г.

Мартенски търсения

Здравейте! В последно време страдам от липса на такова свободно. Затова сега набързо успях да изработя тези две картички, които са предназначени за различни хора. Къщичката с птичката е за една дама, която съвсем скоро ще има рожден ден, а другата , която е напълно в мъжки стил е предназначена за собственика на една фирма за авточасти.
Надявам се , че ще ви харесат!
Самата къщичка е всъщност кутийка за бонбони- едната част на покрива не е залепена и се повдига. Къщичката е "построена" върху едно чекмедженце, в което се намира картичка 7x7 cm, на която да се напише пожеланието.

 С тази къщичка- кутийка ще участвам в мартенското предизвикателство на Двете елши- "Песента на птиците"
А това е картичката за собствениците на фирма за авточасти послучай ежегодното парти което фирмата организира.
Ще участвам с тази мъжка картичка в предизвикателството на Мър- Мяу "И мъжете са хора"

7 коментара:

  1. Завръщането ти е направо с гръм и трясък....И двата ти проекта са повече от прекрасни!Изпипани и съвършени! Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  2. Много идейни, много хубави и много професионално направени! Поздравления!!

    ОтговорИзтриване
  3. Къщичката е невероятна - изпипана до най-малкия си детайл. Мъжката картичка също е хубава, но къщичката е просто шедьовър!

    ОтговорИзтриване
  4. Къщичката направо ме заплени!

    ОтговорИзтриване
  5. Оооох! И мога да продължа дълго да въздишам по твоята къщичка, която на всичкото отгоре е събрала и любими изкушения! И тя, и мъжката картичка са проооосто перфектнии толкова красиви!

    ОтговорИзтриване
  6. Перфектна работа! Завладяна съм от къщичката. Харесва ми идеята и прецизността, с която си я изработила. А мъжката картичка носи толкова ористократизъм!

    ОтговорИзтриване
  7. напрактика Аристократизъм носи :))

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че оставихте коментар!
Лек и успешен ден!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


.post{margin: 0 0 40px 0; width: 90%; background: url(https://lh5.googleusercontent.com/-M9ZgeOU19Uo/U_ifDW5Q3xI/AAAAAAAADa4/1PrBz0NyF3c/w300-h135-no/%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%82%2B%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%B2%D0%B5%D1%80%2B2.png); background-repeat: no-repeat; background-position: bottom center; margin:.5em 0 1.5em; padding-bottom:9.5em;